Nieuws

Fotogalerij

Inhuldiging van het Begijnenhuis in Sint-Jans-Molenbeek.

Een initiatief van de wijkbewoners.Onze geschiedenis werd getroffen door tragische terroristische aanslagen en er zijn zeer harde aanvallen geweest, clichés, in verband met Molenbeek. Steun aan deze positieve, toekomstgerichte initiatieven!
Fotogalerij

Bezoek aan het project ZinTo in Sint-Jans-Molenbeek

Het project ZinTo in Molenbeek maakt deel uit van een reeks sociaaleconomische en duurzame projecten die worden gerealiseerd in samenwerking met de vzw Atelier Groot Eiland en de gemeente. De vzw ontving de “slim in de stad prijs” of de prijs van de Molenbekenaar van het jaar. Een vzw die iedereen de kans geeft op sociale emancipatie!
Evenement

Inhuldiging van het Begijnenhuis

Bereid om de sombere chapiter van de eerdere café van broers Abdeslam definitief te vergeten, hebben zich drie verenigingen –Atouts Jeunes, Make it Real en Zonnelied- gehergroepeerd om het “Collectief Begijnen” op te leiden en deze ruimte te hernemen om het te in een Huis voor de inwoners te verbouwen.
Begijnenhuis, 49, rue des Béguines, Molenbeek-Saint-Jean
26 mei 2018
Ministerraad

Ministerraad van 25 mei 2018

De ministerraad vergaderde op vrijdag 25 mei 2018 in de Wetstraat 16, onder het voorzitterschap van eerste minister Charles Michel.

Fotogalerij

Ministerraad

Fotogalerij

Commissie Binnenlandse Zaken

Fotogalerij

Ontmoeting met de voorzitter van de Commissie van de Afrikaanse Unie Moussa Faki.

Ministerraad

Ministerraad van 18 mei 2018

De ministerraad vergaderde op vrijdag 18 mei 2018 in de Wetstraat 16, onder het voorzitterschap van eerste minister Charles Michel.

Ministerraad

Agenda van de ministerraad van 18 mei 2018

De ministerraad kan de agenda wijzigen. Na de ministerraad vindt u de persberichten op www.presscenter.org en www.belgium.be.

Evenement

Ontmoeting met de voorzitter van de Commissie van de Afrikaanse Unie, Z.E. dhr. Moussa Faki

Op dinsdag 22 mei zal eerste minister Charles Michel de voorzitter van de Commissie van de Afrikaanse Unie, Z.E. dhr. Moussa Faki, ontmoeten. De gesprekken zullen gaan over de internationale actualiteit en de Afrikaanse Unie.
Lambermont, Lambermontstraat 1, Brussel
22 mei 2018

Geen inhoud gevonden voor de geselecteerde criteria.