Nieuws

Fotogalerij

Sterke band tussen Ierland en België. Samen met de eerste minister van de Republiek Ierland, Z.E. dhr. Enda Kenny, de toekomst van de Europese Unie voorbereiden.

Meer
Evenement

Ontmoeting met de eerste minister van de Republiek Ierland, Z.E. dhr. Enda Kenny

Lambermont, Lambermontstraat, 1, Brussel
23 februari 2017
Fotogalerij

Ontmoeting met de vicepresident van de Verenigde Staten, Mike Pence, in het kader van zijn eerste rondreis in het buitenland.

Meer
Ministerraad

Ministerraad van 17 februari 2017

De ministerraad vergaderde op vrijdag 17 februari 2017 in de Wetstraat 16, onder het voorzitterschap van eerste minister Charles Michel.

Persbericht

De regering drijft de strijd tegen de sociale dumping op!

Op voorstel van eerste minister Charles Michel heeft de Ministerraad een ontwerp van koninklijk besluit goedgekeurd dat de algemene regels voor de uitvoering van overheidsopdrachten vastlegt, in het kader van de nieuwe wet van 17 juni 2016 inzake de overheidsopdrachten in de klassieke en de speciale sectoren.Meer
Fotogalerij

Ontmoeting met Bill Gates

Eerste minister Charles Michel en vicepremier Alexander De Croo (Open Vld) hebben donderdag in Brussel de co-stichter ontmoet van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, Bill Gates.Meer
Ministerraad

Agenda van de ministerraad van 17 februari 2017

De ministerraad kan de agenda wijzigen. Na de ministerraad vindt u de persberichten op www.presscenter.org en www.belgium.be.

Fotogalerij

Algemene vergadering Assuralia

Meer
Evenement

Europese Raad

Europese Raad, Wetstraat, 175, Brussel
28 juni 2018
Evenement

Europese Raad

Europese Raad, Wetstraat, 175, Brussel
23 maart 2018

Geen inhoud gevonden voor de geselecteerde criteria.